About us

What we do

About Us

Our history

Το «YUPIYANNA – Your Fitness & Beauty Place In Tinos» , πρωτοάνοιξε τις πόρτες του τον Μάιο του 2010 , αποτελώντας τον πρώτο ολοκληρωμένο χώρο στον συνδυασμό γυμναστικής , ευεξίας και ομορφιάς στις Κυκλάδες! Προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση σε εσάς που αγαπάτε τον εαυτό σας και φροντίζετε για το σώμα σας . Τον ναό της ψυχής σας .

Στο τμήμα του #Fitness, θα βρείτε γυμναστικά προγράμματα για κάθε επίπεδο και ηλικία τα οποία διαφοροποιούνται με βάση την εποχή του χρόνου και τις ανάγκες των ασκουμένων μας.

Στο τμήμα #Wellness, μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες, περιποίησης άκρων, μασάζ προσώπου και σώματος, αισθητικής, sauna, solarium, extentions βλεφαρίδων,μονιμο μακιγιάζ (φρύδια, περίγραμμα χειλιών, γραμμή eyeliner), θεραπείες αδυνατίσματος, κρυολιπόλυση, παθητική γυμναστική, οριστική αποτρίχωση (φωτολιπολυση).

Το #Human τμήμα μας, σας περιμένει για να γνωρίσετε το νέο σας εαυτό, με μια ολοκληρωμένη ανάλυση σώματος , αξιολόγηση της σχέσης πρόσληψης – απώλειας θερμίδων εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής εαν αυτό κριθεί απαραίτητο η ζητηθεί. Ασχοληθήκαμε και ΘΑ ασχολούμαστε ενεργά με κάθε δρώμενο αντίστοιχης φύσης στο νησί μας . (Αθλήτικές διοργανώσεις , παρουσιάσεις προιόντων , Ομιλίες , Σεμινάρια) , και προσπαθούμε πάντα να είμαστε πρωτοπόροι , φέρνοντας κοντά σας , σε τακτά χρονικά διαστήματα , ειδικούς και αναγνωρισμένους αθλητές η επιστήμονες για να ενημερώνεται ολοκληρωμένα και εφ όλης της ύλης το κοινό μας . Εδώ και 10 χρόνια, το YUPIYANNA έχει γίνει ο αγαπημένος χώρος ευεξίας και ομορφιάς στη Τήνο, τόσο για τους μόνιμους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες του νησιού το καλοκαίρι.

#Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε εμείς με εσάς και εσείς με εμάς , βήμα-βήμα , σε όλα τα μονοπάτια της γυμναστικής , της άθλησης , και της καλύτερης ζωής!

Μια σχέση συνέργιας που εδραιώθηκε με την πάροδο των ετών , και πλέον η πιο μεγάλη χαρά για εμάς , ειναι όταν οι πελάτες/φίλοι που επισκέπτονται ξανά και ξανά τον χώρο μας , μας θυμούνται και μας απευθύνονται με τα μικρά μας ονόματα.

Why

Yupiyanna?

  • Holistic solutions
  • Family Fitness
  • Brand new exercise machines
  • Wellness and Beauty
  • Κατάστημα καλλυντικών με: προϊόντα μακιγιάζ, νυχιών, αρώματα, προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα.

Did you know

that...

  • Workout prevents you from getting sick
  • Makes you look younger
  • Makes you productive
  • Boosts your self esteem

Our Team

We are experienced ,ready to help you any time and give you advice!

Γιώργος Χαραλαμπίδης (Γυμναστής/ Διατροφολόγος)

Βρίσκεται στο χώρο του αθλητισμού από 7 χρονών έχοντας στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις. Μετά την αθλητική καριέρα , ήρθε η επιθυμία για διαρκή επιμόρφωση και εξέλιξη. Με σπουδές στον αθλητισμό, τη γυμναστική και τη διατροφή , την ψυχολογία της άσκησης και την προπονητική, συνδύαζει και εφαρμόζει τις γνώσεις του σε όλα τα δρώμενα του "Yupiyanna - Υour Fitness & Beauty Place In Tinos". Αυστηρός , αλλα πάντα γελαστός και πάντα με όρεξη να βοηθήσει .

Ιωάννα Ζάρπα (Beauty Salon Manager- Αισθητικός)

Aισθητικός- κοσμετολόγος με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς. Με καριέρα που ξεκίνησε σε χώρους ομορφιάς και κέντρα αισθητικής στην Αθήνα ,έιχε πάντα σαν επιθυμία να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της , και να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει . Φημίζεται για τις ικανότητες της στο Μακιγιάζ (ολων των τύπων) και για την επιμονή στην λεπτομέρεια και την σχολαστικότητα . Η Ιωάννα είναι η υπεύθυνη του τομέα Beauty και Αισθητικής του Yupiyanna. Πάντα ακολουθώντας τις τελευταίες προσταγές της ομορφιάς και της μόδας , έχει χτίσει ενα μεγάλο πανελλήνιο πελατολόγιο , που την επισκέπτεται κατ επανάληψη όποτε θα βρεθεί στο νησί .

We can help you achieve your goals

George&Joanna

Give yourself the opportunity to be well and healthy.Make the change!

info@yupiyanna.gr

2283 025170